top of page

+358 40 540 3563

Hyvinvointia Päästä Varpaisiin!

Medistepistä löydät ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua sekä monipuoliset hoitomenetelmät. 

 

Olemme erikoistuneet terveydellisiin sekä esteettisiin laite- ja injektiohoitoon. Erikoisuutenamme ovat HIFU-Advance yhdistelmähoidot sekä Medistep Signature kehittämämme tehokkaat hoitomenetelmät, kunnioittaen ainutlaatuista & luonnollista kauneutta. 

Medistepin hoitovalikoimaan kuuluu myös terveydellisiä ja terapeuttisia laitehoitoja sekä medikaalinen jalkojenhoito ja muut terveyspalvelut. Tervetuloa!

Medistepistä asiantuntevaa jalkojen terveydenhoitoa sekä uusimpia fysikaalisia terapia- ja esteettisiä hoitomenetelmiä ilman palautumisaikaa. 

 

Tule kokeilemaan  tehokkaita terveys & esteettisiä hoitojamme!

Kehittämämme tehokkaat uuden tekniikan

"HIFU-Medistep Advance" hoitomenetelmät.

Turvallista ja tehokasta vartalon muotoilua ilman kirurgiaa; 

Cryo-rasvan jäädytyshoito sekä lihasten kiinteytys ja kuntoutushoitoja …

"Olen hoitanut ja parantanut jalkoja monenlaisista vaivoista yli 15- vuoden ajan. Kokemus siitä kun asiakas tulee vastaanotolle ahdistuksissaan  ja hoidon jälkeen lähtee kivuttoman jalan kanssa, tekee työstäni erittäin palkitsevaa"

Medistepissä saa terveydenhoidollista jalkojenhoitoja 

Hoidamme myös diab. jalkoja.

  • Facebook
  • Instagram
Renata Vuorijärvi

Palvelut

9cc Blue Sea Blanchiment Water Drops Cream 100g

Meren puhdas sininen energia pitää ihosi hyvinvoivana.

9CC on pitkäkestoista kosteutta tarjoava, ihon elastisuutta lisäävä, ihoa hoitava ja ryppyjä torjuva voide.


Se sisältää kosteuttavia mineraalipitoisia ainesosia kuten merilevää, Tahitin mustaa helmeä ja merestä saatavaa kollageenia.

Iholla vesimäiseksi muuttuva kasvovoide on uudenlainen hoitotuote, joka kosteuttaa ihoa koko päivän. 


9CC ei sisällä hajusteita, alkoholia tai mineraaliöljyjä. Kaikki tuotteen sisältämät ainesosat ovat iholle helliä ja täyttävät tiukat laatustandardit. Voide sopii kaikille ihotyypeille.

Tuote on FDA-hyväksytty.

FINE BAR BY ZADOR

Zador-saippuoiden ravitsevan sheavoin ja kosteuttavan E-vitamiinin lisäksi ne sisältävät ainutlaatuista hoitavaa lähdevettä Unkarin Hévizistä.


Héviz tunnetaan euroopan suurimmasta kuumasta lähteestä jonka vedellä on erityislaatuisia hoitavia ominaisuuksia.

Vesi hoitaa kipeitä lihaksia ja niveliä, helpottaa ekseeman oireita ja vahvistaa hiuksia sekä kynsiä. Sen sisältämät ainesosat kuten kalsium, magnesium, rauta, jodi sekä rikki nähdään harvoin yhdessä luonnollisesti. Tämän koostumuksen ansiosta nämä luksussaippuat ovat todella ainutlaatuisia ja tehokkaita ihoa ravitsevia kosteuttajia.


Zador-saippuat sopivat erinomaisesti atooppiselle iholle, tuoksuton versio myös astmaatikoille. Sen pH vastaa ihon pHta tehden siitä erityisen hellän saippuan kaikille ihotyypeille.

Käyttämiämme tuotteita

Myynnissä Medistepin hoitolassa

Mitä asiakkaat sanovat...

"Huomasin pistävän kivun jalkapohjassa, se sattui joka askeleella. Tämä muodostui suureksi riesaksi, en kyennyt kävelemään tavallisesti ja se vaikutti myös harrastuksiin.

Aloin etsiä netistä apua, kun löysin Medistepin. Vaivani olikin helposti hoidettavissa ja sain tietoa myös sen ennalta ehkäisemiseen.

Kiitos kovasti avusta!"

Risto Jokinen

"Minulla oli pahasti sisäänkasvanut kynsi ja kynsivallintulehdus kun tulin Medistepin vastaanotolle.

Täällä sain välittömästi apua kipuun ja tulehduskin parani saamallani hoito-ohjeilla muutamassa päivässä ilman antibioottikuuria.

Kiitos hyvästä hoidosta!"

Kyllikki Hitunen

"Olin pitkään kärsinyt paksuista ja epäsiisteistä kynsistä. Olin huolestunut ja pelkäsin että kyseessä on sieni- infektio 

Medistepistä sain apua proteesikynsistä, kun selvisi että kyseessä olikin vaan kynsi vaurio. Nyt voin huoletta esitellä varpaani.

Kiitos tuhannesti!"

Jenni Bloom

Pääset perille ratikalla

4 tai 5 

Jää kauppiaankadun pysäkillä pois

Created on Editor X.

bottom of page