top of page

+358 40 540 3563

Intiimialueen hoito ja kiinteytys ultraäänellä - Intime shape 390€

Emättimen hoito täysin uudella tekniikalla ilman toipumisaikaa ja kirurgiaa

Hinta

Kesto

Hyödyt

alkaen 390 €

40 minuuttia

  • Ei-invansiivinen hoito

  • Ei toipumisaikaa

  • Parantaa virtsainkontenssia

  • Voi vähentää toistuvia infektioita ja emättimen kuivuutta

  • Optimaaliset hyödyt n. 3kk kuluttua hoidosta

  • Tulokset kestävät 18 kuukaudesta 3 vuoteen

Varaa helposti netissä

Miten vaginaalinen uudistaminen toimii?  


Suoritamme HIFU emättimen uudistamishoidon tehokkaalla ultraäänienergialla, joka kohdistaa emättimen kudoksen sisäkerroksiin (SMAS-kerrokseen) korkeaa lämpötilaa.


Hallittu lämpö auttaa stimuloimaan elastiinin ja uuden kollageenin luonnollista tuotantoa.


Tämä luonnollinen elastiinin ja uuden kollageenin tuotanto hyödyttää sinua monilla alueilla tarjoten paremman tunteen, kireyden ja nuorekkaan ulkonäön.


Milloin voin odottaa tuloksia?


Suurin osa asiakkaistamme on antanut palautetta tuntevansa optimaaliset hyödyt n. kolmen kuukauden kuluttua hoidosta ja vielä yhdeksän kuukautta hoidon jälkeen.


Tulokset kestävät 18 kuukaudesta 3 vuoteen. Suosittelemme ylläpitohoitoa kerran vuodessa. Kehotamme asiakkaita välttämään yhdyntää vähintään 72 tunnin ajan hoidon jälkeen ja ja kovaa liikuntaa 24 tuntia.


Emättimen eheyttämishoidolla pyrimme varmistamaan että asiakkaamme lähtevät vastaanotolta luottavaisin mielin ja että hoito tuottaisi huomattavia elämänlaatua parantavia kokemuksia arkeen.


Soveltuuko emättimen ultraäänihoito minulle?


HIFU -emättimen regeneroiva hoito sopii kaikille terveille naisille. Koska monet asiakkaamme haluavat tämän hoidon synnytyksen jälkeen, suosittelemme odottamaan vähintään kolme kuukautta ennen hoitoon tulemista.  Ei suositella raskaana oleville tai vielä imettäville naisille.


Jokainen nainen on erilainen, siksi ensimmäisen hoitokerran yhteydessä suunnitellaan juuri sinulle sopiva hoitokokonaisuus, joita tarvitset optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Monet naiset tarvitsevat vain yhden hoidon, mutta toiset voivat hyötyä kahdesta tai kolmesta hoidosta.


Toisin kuin laserilla, pystymme hallitsemaan ultraäänen liikettä ja voimakkuutta maksimaalisen mukavuuden ja tarkkuuden takaamiseksi.


Suosittelemme, että asiakkaat varaavat HIFU -emättimen kiinteytyshoidon silloin kun heillä ei ole kuukautiskiertoa.


Usein kysyttyä

Intime Shape on tehokas hoito emättimen seinämän kiinteytykseen, virtsankarkailuun, tulehduksiin ja kuivuuteen. Hoito vaikuttaa myös positiivisesti intiimielämään.  Sinua hoitaa  terveydenhoitoalan henkilöstö, he vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi hoitoon liittyen. 

Lisätietoja

bottom of page