Paineluterapia

Lymfa Bootsit

‭050 347 9125‬

30min /45€ 

 

Sarja hoitona 30min/35€ 
 

Toisen hoidon yhteydessä 30min/35€ 

Paineluterapia hoito parantaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta ja selluliittia. 

Lymfaattinen hieronta sopii seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja niiden ennaltaehkäisyyn. Se sopii myös paljon liikkuvien kuntoilijoiden ja urheilijoiden lihashuoltoon. Lisäksi Lymfa Boots -saappailla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä suonikohjuja. 

Menetelmällä voidaan poistaa ja ehkäistä selluliittia tehokkaasti, sillä se estää solujen välisen nesteen kertymisen rasvakudokseen. Pressoterapia on tehokas keino päästä eroon ylipainosta, parantaa mielialaa sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja näin hidastaa ikääntymisen merkkejä. Näiden lukuisten hyötyjen lisäksi pressoterapialla voidaan vahvistaa verisuonia ja näin vähentää verihyytymän riskiä.

 

Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikois saappaat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jolloin saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineluterapiahoito kestää yleensä 30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi 8–15 kertaa, hoidon voi tehdä päivittäin tai viikoittain.

 

p240_2-1.jpg